Saturday 14 September 2013

Prva nacionalna konferencija studenata pedagogije

Drage koleginice i kolege studenti pedagogije,

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na Prvu nacionalnu konferenciju studenata pedagogije u Srbiji, koju pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje Klub studenata pedagogije iz Beograda. Tema kojom ćemo se baviti ove godine je aktivizam i volonterizam – tj. njihova važnost u radu, razvoju mišljenja, inicijativnosti i interesovanja kod studenata, kao i uticaj koji će imati na njihovu kasniju pedagošku karijeru.

Konferencija će se održati 19. oktobra 2013. godine na Filozofskom fakultetu u Beogradu, i otvorena je za sve studente pedagogije u Srbiji. Kao glavni cilj Konferencija ima uspostavljanje saradnje studenata iz četiri grada u kojima se studira pedagogija: Beograda, Kosovske Mitrovice, Niša i Novog Sada, putem zajedničkog rada na temu: aktivizam i volonterizam – tj. njihova važnost za studente pedagogije. Tokom konferencije ćemo se baviti: sagledavanjem slike o aktivizmu i volonterizmu, pitanjem šta on za nas predstavlja, motivacijom/demotivacijom za volontiranjem, kao i kompetencijama koje stičemo aktivnim učešćem u društvu, a koje nam kasnije mogu služiti u pedagoškoj praksi, ili pak naučnom radu.

Klub studenata pedagogije je sredstvima koje je obezbedio od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja omogućio nadoknadu za troškove puta (povratne vozne ili autobuske karte) za po 7 studenata pedagogije iz Kosovske Mitrovice, Niša i Novog Sada, a svim učesnicima konferencije biće pokriveni troškovi boravka (ručak, užina, osveženje). Po završetku konferencije, svaki učesnik će dobiti potvrdu o učešću. Broj učesnika na konferenciji je ograničen.

Prijavite se putem linka: http://bit.ly/16nE7OR Rok za prijavu je 3. oktobar 2013. godine. SREĆNO!

Vidimo se u Beogradu!
Klub studenata pedagogije

P.S. Za više informacija, kontaktirajte nas putem mejla na: ksp@hotmail.rs, ili naše fejsbuk stranice:www.facebook.com/klubstudenatapedagogije